LUCHTHAVEN VERVOER

Vakantie-, zaken- of familiereis? Laat je rijden van en naar de luchthaven!

Luchthavenvervoer: relaxed en gunstig geprijsd naar Schiphol, Zaventem, Charlerloi, Dusseldorf, Rotterdam Airport, Eindhoven, Maastricht, e.v.a.

Heenreis
U stapt in voor uw eigen huis of bedrijf. Individueel, met het gezin, of met een zelfgekozen gezelschap. U rijdt rechtstreeks, zonder tussenstops, naar de luchthaven van uw keuze. Voor de vertrekhal zet de chauffeur uw bagage op de trolley. Binnen vijf minuten kunt u inchecken.

Terugreis
De chauffeur is gemakkelijk te herkennen in de aankomsthal. De taxi staat gereed voor de vertrekhal, en binnen enkele minuten bent u op weg naar huis of kantoor. Daar wordt u voor de deur afgezet, en de chauffeur helpt met de bagage.

Relaxed en besparend
Met de luchthaventaxi bespaart u brandstof- en parkeerkosten. U hoeft niet zelf te rijden en er is geen gedoe om van en naar de parkeerplaats op de luchthaven te komen. Tegen een aantrekkelijk tarief zorgen wij ervoor dat u zorgeloos en relaxed op de plaats van bestemming komt.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Wij rijden elke dag en op elk tijdstip. Eventuele vertragingen houden wij scherp in het oog, en in overleg vinden we altijd een oplossing op maat.