LUCHTHAVEN VERVOER

Vakantie-, zaken- of familiereis? Laat je rijden van en naar de luchthaven!

Luchthavenvervoer: relaxed en gunstig geprijsd naar Schiphol, Zaventem, Charlerloi, Dusseldorf, Rotterdam Airport, Eindhoven, Maastricht, e.v.a.

Heenreis
U stapt in voor uw eigen huis of bedrijf. Individueel, met het gezin, of met een zelfgekozen gezelschap. U rijdt rechtstreeks, zonder tussenstops, naar de luchthaven van uw keuze. Voor de vertrekhal zet de chauffeur uw bagage op de trolley. Binnen vijf minuten kunt u inchecken.

Terugreis
De chauffeur is gemakkelijk te herkennen in de aankomsthal. De taxi staat gereed voor de vertrekhal, en binnen enkele minuten bent u op weg naar huis of kantoor. Daar wordt u voor de deur afgezet, en de chauffeur helpt met de bagage.

Relaxed en besparend
Met de luchthaventaxi bespaart u brandstof- en parkeerkosten. U hoeft niet zelf te rijden en er is geen gedoe om van en naar de parkeerplaats op de luchthaven te komen. Tegen een aantrekkelijk tarief zorgen wij ervoor dat u zorgeloos en relaxed op de plaats van bestemming komt.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Wij rijden elke dag en op elk tijdstip. Eventuele vertragingen houden wij scherp in het oog, en in overleg vinden we altijd een oplossing op maat.

Bel nu voor een afspraak